Ποιοι είμαστε

H Domecon Σύμβουλοι Μηχανικοί είναι μια ομάδα Μηχανικών, όλων των ειδικοτήτων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη Ολοκληρωμένων Μελετών και Σχεδίων Εφαρμογής, για την υλοποίηση Ειδικών (αλλά και συμβατικών) Έργων, με γραφεία στη Γλυφάδα. Παρέχουμε σε ιδιοκτήτες κτιρίων και ακινήτων, εν γένει, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες εξεύρεσης λύσεων σε δύσκολα θέματα όπως η ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιουσίας των, η αλλαγή χρήσης, οι παρεμβάσεις στη δομή για ενίσχυση της στατικής επάρκειας, για την προσθήκη νέας δομής κλπ.

Η φιλοσοφία μας

Ανθρωποκεντρικότητα, Αειφορία και Πελατοκεντρικότητα, είναι το τρίπτυχο που μας εκφράζει και προσπαθούμε καθημερινά να αναδεικνύεται σε κάθε έργο στο οποίο εμπλεκόμαστε, ανεξαρτήτως μεγέθους και οικονομικού αντικειμένου. Πιστεύουμε ότι η Επιστήμη και η Τεχνολογία πρέπει να έχουν ανθρωποκεντρική αποστολή. Να υπηρετούν τον άνθρωπο και τις καλώς εννοούμενες ανάγκες του.

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, συνδέεται με το σεβασμό των δικαιωμάτων των επόμενων γενεών και κατ’ επέκταση με την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Αφουγκραζόμαστε τους πελάτες μας με προσοχή και αναλύουμε με σχολαστικότητα τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις, μέσα σε εφικτό οικονομικό πλαίσιο αλλά και εντός των πλαισίων των προηγούμενων αρχών, ενημερώνοντάς τους υπεύθυνα, ώστε να προσεγγίσουμε τη βέλτιστη λύση.

Διαφάνεια και Οφέλη για τον Πελάτη

Ακολουθούμε τεκμηριωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 και συντάσσουμε συμβάσεις, χωρίς «ψιλά γράμματα», γκρίζες περιοχές και ασάφειες. Οι οικονομικές συναλλαγές με τους πελάτες μας είναι απολύτως διαφανείς και υλοποιούνται στη βάση αποκλειστικά και μόνον πραγματικώς παρεχομένων υπηρεσιών. Με το συστηματικό έλεγχο των προμηθευτών, των υπεργολάβων, την αποφυγή άσκοπων δαπανών, τον ποσοτικό και ποιοτικό έλεγχο των παραδοτέων, προκύπτουν χρηματικά αλλά και ποιοτικά οφέλη για τον πελάτη. Oι προτάσεις μας διαπνέονται πάντα από τις παραπάνω αρχές, χωρίς παρεκκλίσεις και εκπτώσεις.